AttitudeShayari

Haryanvi shayari Attitude : Best 79 हरियाणवी एटीट्यूड शायरी

नमस्कार दोस्तों आज का हमारा पोस्ट  Haryanvi shayari attitude के बारे में है। इस पोस्ट में हमने हरियाणवी एटीट्यूड से जुड़ी सभी शायरी का कलेक्शन तैयार किया है । उमीद करते है आपको हमारा पोस्ट ज़रूरी पसंद आएगा।

हरियाणवी अपनी खड़ी और टेडी भाषा के लिए जाना जाता है । वीसे तो हरियाणवी अपने बहुत सारी चीज़ों के लिए फेमस है।लेकिन इस भाषा से उनकी पहचान आसानी से की जा सकती है । इसलिये आज हमने हरियाणवी लोगों के लिए एक ख़ास पोस्ट को तैयार किया है। इस पोस्ट में हमने हरियाणा से जुड़ी कुछ एटीट्यूड शायरी का कलेक्शन तैयार किया है। क्यूकी अक्सर लोग हरियाणवी एटीट्यूड शायरी सर्च करते है लेकिन उन्हें सही शायरी नहीं मिल पाती है।

इस पोस्ट का उदेशय उसी को पूरा करना है। इस पोस्ट में हमने बहुत सारी अच्छी और बेहतरीन हरियाणवी शायरी को जोड़ा है। उमीद करते है ये पोस्ट आपको पढ़ कर अछा लगेगा।

Haryanvi shayari Attitude

 

पहला दो मुहे बस बाल होया करदे
आज कल लोग भी होण लागे  ।। 

Pahla do muhe bas baal hoya karde,

aaj kal  log bhi hon lage..!!

 

उन खातर करके दिखाना है
जोणसे कहवे है इसपे के होणा है  ।।

Un khatar karke dikhana hai ,

Jonse kahve hai ispe ke hona hai…!!

 

रपियां तै हैसियत बढ़या करै लाडलयो
कालजे का साइज नहीं ।।

rapiya ait haisiyat badhaya kare ladlayon,

kalaje ka size nahi..!!

 

कोए धोखे तै बेशक मार दे पर कोए साला
आँखा म आँख घाल क ना मार सकदा 

koye dhokhe tai beshak mar de par koye sala,

ankh me ankh ghal k na mar sakda..!!

 

अरे हाम ए पागल थे जो उनसे प्यार कर बैठे।

ना वा तो बस जिशे लेन खातर आई थी।

Are ham e pagal the jo unse pyar kar baithe,

na wa to bas jishe len khatar aai thi..!!

 

मुकाबला वो भी म्हारी गेल
शहर म नया लागे स भाई  ।।

Mukabala wo bhi hamari gel,

shahar m naya lage sa bhai.!!

 

दो चीज़ा त हमेशा दूर रहना चाहिए।

बड़की होइ आग अर गुस्सा म आया होया जाट !!

Do chiza te hamesha door rahana chahiye,

badaki hoi aag ar gussa ma aay hoya jaat..!!

 

Read More :Facebook Shayari Attitude

 

हरियाणवी शायरी इन हिंदी 

 

इज़्ज़त अर मरोड़
आदमी देख क करया करो 

Ijjat ar marod,

aadmi dekh ke karaya karo..!!

 

जरूरी कोनी कीड़ा सिर्फ दांत म हो
समझदार न इशारा बहोत स

jaruri koni kida sirf dant me ho

sajhadar na ishara bohat sai..!!

 

अरे मरण त पहला डर उसने लाग्या करे जिसके पाछे बदले लेण आला कोए ना हो।

आड़े त यार इतने स क सांज त पहला सारा #गाम न फुक दे..!!

are maran t pahla dar usne lagya kare jiske pachhe badale len aal koye na ho,

ade t yar itne sai ke sanjj t pahla sara gam na fuk de..!!

 

तू बदमाश हाम सरीफ
फेर के बाल पाड़ लेगा  

Tu badmash ham sarif,

fer ke bal pad lega..!!

 

Read More : Attitude shayari for girls

 

Haryanvi Attitude Status

 

बाज की ज्यू उडणा है तो
तीतरो का साथ छोड़ दयो 

baaj ki jiyo udana hai to ,

titaron ka sath chhod dayo..!!

 

कदे कदे तो तनै देख क इतना सुकून मिल जावै स

के जी करै सारा दिन तनै ए देखता रहूँ। 

Kade kade to tane dekh k itna sukun mil jave sai,

ke ji kare sara din tane e dekhta rahu…!!

 

इज़्जत उतनी ए दयो
जितनी के लोग लायक स 

Ijjat utni e dayo,

jitni ke log laayak sai…!!

 

जै हम सुधर गए तो
तामने कोण सुधारेगा

 

jai hum sudhar gaye to,

tamane kon sudharega..!!

 

Haryanvi Akad Status

 

जिस तरा फूल त खुसबू आया करै,

नुए मेरी हर साँस क बाद तेरा नाम आया करै। 

Jis tara phool ta khusabu aaya kare,

nuye meri har sas ke bad tera nam aay kare..!!

 

मूछ छोरी की अर
सब्ज़ी तोरी की
आपा नै कदे तै पसंद कोनी

muchh chhori ki ar,

sabji tori ki,

aapa nai kade tai pasand koni..!!

 

प्यार भी बहोत अजीब चीज़ स, 

रोण त पहला सोंण भी ना दैवे।

Pyar bhi bohat aib chiz sai,

ron t pahla son bhi na deve..!!

Badmashi Status in Haryanvi

 

बैरण तू के जाने प्यार मेरा तेरे 

खातर तो मने मेरे बाबू के गुट भी

खाये ओढे सै। 

beran tu ke jane pyar mera tere,

khatar to ane mere babu ke gut bhi ,

khaye od sai..!!

 

अगर गुस्सा करेगी तो भी धोरे 

आयूंगा तेरे तेर बिना रहण की 

आदत कोणी मन्नै। 

agar gussa karegi to bhi dhire,

aaunga tere ter bina rahna ki,

adat koni mane..!!

 

घणी महँगी सै ना तू तो सुण
सस्ते शौंक मेरे भी कोनी ।। 

ghani mahngi sai na tu to sun,

saste shaunk mere bhi koni..!!

 

तेरी मोहब्बत तै तो तेरी याद बढ़िया सै

रूआंवे तो सै पर सारी हान गेल तो रहवै सै।

Teri mohbbat tai to teri yad badiya sai

ruao to sai par sari gol to rahve sai..!!

बाब्बू का लाडला मैं
किले आवे चाली
नखरें ना ओटू मैं
चाइये ओटण आली  ।। 

babu ka ladla main, kilo aave chali,

nakhre na ote main, chahiye otan aali..!!

 

Haryanvi Status on Badmashi

 

कुत्ते फ़ैल हो ज्यांगे थारे खामखा धयाड़े ना भरियो
बैरण ये गामां के छोरे सै इनतै प्यार ना करियो ।

kutte fail ho jayenge thare khamkha dhayade na bhariyon,

beran ye gama ke chhore sai itne pyar na kariyon..!!

 

र बावली फ्री म यार गाली ना देता
स्माइल तो दूर की बात स !!

re bawali free m yar gali na deta,

smile to door ki bat sai..!!

 

सो जाऊ सूं तेर त बात कर क,

सपना म भी तू मेरा पीछा ना छोड़ती। 

so jau su tera t bat kar ke,

sapna me bhi tu mera picha na chhodti..!!

 

टैम ए तो है
बदल दयाँगे साले न ।।

Tem e to hai

badal dayange sale ne..!!

 

जो छोडगे वे बोझ थे,
जो पास सै वए ख़ास सै

jo chhodenge wo bojh the,

jo pass sai vae khas sai…!!

 

दिल से ज़्यादा महफूज़ जगह नहीं दुनिया में

पर सबसे ज़्यादा लापता लोग यहीं से होतेहैं ..!!!!

dil se jyada mahfuj jagah nahi duiya main,

par sabse jyada lapta log yahi se hote hai..!!

 

यत”कितनी भी अच्छी हो,दुनिया आपको आपके दिखावे से जानती है,

और “दिखावा कितना भी अच्छा हो”उपरवाला”आपको नीयत से जानता है.

yat kitni bhi achhi ho duniya aapko apake dikhave janti hai ,

aur dikhawa kitna bhi achha ho, uperwala aapko niyat se janta hai..!!

 

कैसा लगा आपको हमारा पोस्ट Haryanvi shayari attitude  हमे नीचे कमेंट करके ज़रूर बताये और इस पोस्ट को अपने हरियाणवी दोस्तों के साथ ज़रूर शेयर करे ताकि उन्हें अछा लगेगा  । अगर आप भी एसी ही शायरी पढ़ने का शौक़ रखते है तो आप साईट के होम पेज में जा सकते है ।

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button